Annons
Kultur

Fyra komiker startar sommarturné i Ystad

En hel kvartett populära svenska komiker ger sig ut på sommarturné tillsammans.
Första stoppet sker i slutet av juli på Ystad Saltsjöbad.
Ystad • Publicerad 21 maj 2019
Petrina Solange.
Petrina Solange.Foto: David Möller

Fyra av Sveriges komiker gör gemensam sak och åker på turné under namnet Humorpatrullen i sommar. Det är Nisse Hallberg, Petrina Solange, Isak Jansson och Johanna Nordström som ger sig ut med uppdraget att få landet att skratta.

Turnéstarten är 30 juli, och det på Ystad Saltsjöbad. Efter det väntar bland annat besök i Göteborg, Marstrand och Örebro.

Annons

- Alltså, att få åka på turné med Isak, Nisse och Petrina ser jag knappt ens som arbetstid faktiskt. Vi skall patrullera sommarsverige och se till att alla skrattar! Det kommer bli en intensiv vecka. Om vi inte hinner bada eller dricka öl så får det bli så, säger Johanna Nordström i ett pressmeddelande.

Hon har blivit ett namn genom sina sketcher via Instagram. Skånska Petrina Solange har vunnit Årets kvinnliga komiker två gånger på Svenska Stand Up-galan, Isak Jansson har prisats för ”Årets föreställning” med sin ”Quick – en humorshow” medan Nisse Hallberg har turnerat i höst och vår med sin soloföreställning ”Trött”.

Nisse Hallberg.
Nisse Hallberg.Foto: Anders Berg
Johanna Nordström.
Johanna Nordström.Foto: Johanna Pettersson
Isak Jansson.
Isak Jansson.Foto: ErikbyErik

Sune JohannessonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons