Annons
Kultur

Helgens tips: Hypnotiserande kväll på Scala

Österlens egen tv-succé, vår egen hypnotisör Dan Ahtola, som tog sig till final i Talang på TV4 nyligen syns även då och då på hemmaplan. På lördagskvällen han debuterar han på scen i Ystad och ska – på flera sätt – hypnotisera publiken. Platsen är Bio Scala och tiden 18.00.
SHOW • Publicerad 23 februari 2019
Dan Ahtola har gjort succé på TV4, nu kommer hypnotisören och österlenaren till Ystad.
Dan Ahtola har gjort succé på TV4, nu kommer hypnotisören och österlenaren till Ystad.Foto: TV4

– Det är publiken som kommer att bli showens stjärnor, har Ahtola tidigare berättat för YA. Frivilliga kommer upp på scen och blir hypnotiserade. Hemligheten är att få deltagarna att bli så fokuserade att omvärlden delvis försvinner. Då kan en del komiska situationer uppstå. Som att folk tror att de är nakna och agerar därefter.

Det gäller förstås att vägleda de på scen med viss ömsinthet och omsorg.

Annons

– De frivilliga ska vara de som mår allra bäst och har haft allra roligast efter showen.

Normalt arbetar Dan Ahtola med hypnosterapi som friskvård i Simrishamn, men då och då blir det alltså som i kväll, klockan 18 på Scala, en mer underhållande form från scen.

Henric TiseliusSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons