Insändare

Erik Wihlborgs påhopp

Skillinge Artikeln publicerades

I sin senaste insändare påstår Erik Whilborg att det har begåtts tjänstefel från en av kommunens tjänstepersoner vid en dialog mellan tjänstepersonen och Erik Whilborg.

Inte nog med det så kräver Erik Whilborg en ursäkt och att kommunalrådet ska ta personen i kragen och tala om vart skåpet ska stå.

Det är inte första gången Erik Whilborg anklagar politiker och tjänstepersoner för tjänstefel, olagliga beslut med mera. Aldrig har Erik Whilborg tagit dessa enligt honom grava överträdelser vidare för rättslig prövning, vilket är förvånansvärt.

Kommunalt anställd personal och politiker är också helt vanliga människor som förtjänar samma respekt som alla andra medborgare i vår omvärld. Svartmålning och smutskastning visar inte respekt.

För övrigt tyckte jag att Jeanette Ovessons svar var bra och håller fullt med om att säkerhet går före bekvämlighet.

Jag vill också förtydliga att detta är min personliga åsikt angående de anklagelser och påhopp som Erik Whilborg framför i sina insändare.

Per Andersson (S)

Skillinge

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.