Insändare

Insändare: För oss är mångfald mångkultur

Ystad Artikeln publicerades
Foto: Vilhelm Stokstad/TT

Svar till Kent Mårtensson (s) i YA 5 september. Nu har Kent Mårtensson (S) avslöjat sig själv genom att bara läsa rubriken på min insändare den 29 augusti (rubriken sattes för övrigt av YA).

Han bemödade sig inte med att läsa hela insändaren, för då hade han upptäckt att min insändare inte alls handlade om det han staplar upp i sin insändare.

Socialdemokraternas aspekt på mångfald är och förblir mångkultur, just mångkultur är inget som SD talar sig varma för, skrev jag i min insändare.

Hur kan då en hög politisk företrädare tolka min insändare som fan läser Bibeln? Jo, av den enkla orsaken att han inte läst den.

Jag har inte med ett ord berört funktionsnedsättningar, etnicitet, sexuell läggning med flera kriterier som Kent Mårtensson radar upp.

Vi har inte några invändningar när det gäller de grunder som finns i diskrimineringslagen, det vi däremot vänder oss emot är att sossarna varje gång ska utmärkt sig som ett liberalt parti i dessa frågor, när alla vet vilken bakgrund socialdemokraterna har i Sverige.

Hade ni tagit fasta på att manifestationen enbart skulle handla om bevarandet av demokratin, och en manifestation mot extremistiska och antidemokratiska partier, så hade garanterat SD varit där och gått i er marsch.

Paul Svensson

Riksdagskandidat (SD)