Insändare

Insändare: Tydligen inget problem med parkering i Skillinge

Skillinge Artikeln publicerades

Skillinge, i sommarmånaderna , mycket sommargäster, trångt vid affären, numera trafikövervakade av Securitas, med rätt att utfärda parkeringsböter.

Vi, några bybor, tar kontakt med kommunen för att få hjälp att lösa problemet, men ingen politiker vill tydligen sätta sig in i det. Kontakt tas med Gata och park, den dialogen blev inte trevlig.

Vi fick beskedet att kommunen inte kommer inte att hjälpa till med en lösning, och att det är inte ett parkeringsproblem utan det är att vi Skillingebor är lata. Vi orkar tydligen inte att gå till affären, detta gäller tydligen även personer som har svårt för att röra sig.

Vi är några Skillingebor som förutsätter att vårt kommunalråd tar ett samtal med personen ifråga och visar var skåpet ska stå.

Jag trodde nämligen att det är våra folkvalda politiker som bestämmer, och att det ges order till tjänstemännen att utföra jobbet. Att vi förutsätter att vi får en ursäkt från berörda behöver knappast betvivlas, ett sånt här uttalande gränsar till tjänstefel. Och det här med att vi alla är välkomna i Simrishamnfamiljen, det klingar faktiskt lite falskt.

Erik Wihlborg

Örnahusen

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.