Insändare

Insändare: Valrörelsens mörka baksida

Ystad Artikeln publicerades

Svar på Moderaternas insändare i YA den 2 augusti. Det är tråkigt att uppleva Moderaterna i Ystads desperata vilja att bränna sina skepp istället för att blicka framåt och öppna upp för en ny tid.

Tyvärr så fick vi även denna gång inte några svar på de frågor som vi ställde till Henrik Plantin (M) i vår insändare den 20 juli.

I moderaternas insändare skrevs en hel del påstående om centerpartiet som vi inte kommer lägga tid på att bemöta i YA.

Centerpartiet vill lämna till väljarna att själv sätta sig in i de olika politiska partiernas valprogram men faktiskt också granska hur valda politiker har representerat väljarna under de gångna mandatperioderna med sin närvaro, engagemang och drivkraft, i viljan att resultatinriktat utveckla Ystad kommuns service till medborgarna.

Ja, Centerpartiet kan samverka med olika partier som har samma värdegrund som vi- för alla människors lika värde. Men det är också viktigt för oss att det finns ett gott bemötande, god dialog och respekt för varandras politiska hjärtefrågor i ett samarbete.

Centerpartiet i Ystad går framåt i valrörelsen som ett liberalt socialt parti med stor öppenhet för samarbete och samverkan med partier med samma värdegrund.

Eva Bramsvik Håkansson (C)

Jan Erlandsson ( C)