Insändare

Kent Wallin (S): Falsarium om Trelleborgs hamn

Ystad Artikeln publicerades
hamnutbyggnad
hamnutbyggnad

Ska man skratta eller gråta? Löjets skimmer drar fram över Per-Henric Wetterlöfs insändare; ”Orimligt med höjd skatt för en vansinnig hamnutbyggnad” i YA 6 november.

P-H Wetterlöf skriver: Regeringen borde när de vet att 4,5 mil från Ystad finns en redan utbyggd hamn som har sin infrastruktur klar till och från hamnen och till landet och hela landet i övrigt.

Detta är ju draksådd från P-H Wetterlöf.

Det är just nu ett väldigt liv i Trelleborg bland invånarna som vill rösta om en ny till- och utfartsväg öster om hamnen, om den ska byggas eller inte, som kommer att kosta 500 miljoner kronor. Så sent som för bara några dagar sedan såg vi i Skåne ett reportage om detta på tv från Sydnytt.

Jag är mer oroad för att P-H Wetterlöf sprider falsarium om att Trelleborg har sin infrastruktur klar till och från hamnen, än jag är för att Ystad bygger ut hamnen i Ystad.

Kent Wallin (S)

Ystad

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.