Insändare

Ni ifrågasätter Smedstorps IF

Smedstorp Artikeln publicerades
smedstorpsdebatten omklädningsrum skrutt
smedstorpsdebatten omklädningsrum skrutt

Kommentar efter Bertil Fredlunds insändare i YA ”Sakfrågan var skicket på Smedstorpsbadet” 9 augusti.

Jag känner mig väldigt bekväm i min roll och skriver fortfarande om sakfrågor men Bertil Fredlund är nog dålig på att läsa hela min interpellation som behandlades på kommunfullmäktige den 17 juni, läs speciellt sista att-satsen.

I er insändare den 4 juli, citerat ”om man inte städar regelbundet i frekvent använda duschar (dagligen) så kommer kalkavlagringar och mögel växa, och så vidare.. ”

Det är Smedstorps IF, badsektionen som sköter den dagliga driften och då är det enligt mig att påstå från er moderater att de inte sköter sitt uppdrag som de har driftbidrag för.

Återigen gällande protokollet från den 6 februari så är detta ryckt ifrån en mycket större och långvarig diskussion gällande Smedstorps badet.

I övrigt var det synd eller medvetet att ni moderater inte fanns på Smedstorps marknad den 5 juli, dagen efter att ni kritiserade Smedstorps IF.

Vi socialdemokrater fanns som vanligt på plats och det var många upprörda Smedstorpsbor som kom och pratade med oss.

Frågan vi hade med oss på marknaden var vad folk tyckte om badet och det var i princip övervägande att omklädningshuset behöver rivas och byggas upp igen för att få bukt på problemen i huset och detta sagt av många duktiga byggtekniska personer.

Nu avslutar jag och tror att medborgarna i kommunen är så kloka att det förstår vem som vill driva Tomelilla framåt.

Tina Bergström-Darrell (S)

2:e vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden

Ordinarie i kommunfullmäktige, Tomelilla

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.