Insändare

Insändare: Sverigedemokraterna riskerar en kollaps

Ystad Artikeln publicerades
Arkivbild från kommunfullmäktige 6 december 2018.
Foto: Carl Johan Engvall
Arkivbild från kommunfullmäktige 6 december 2018.

Replik på Jan-Åke Isakssons insändare ” Vi i SD för vår egen politik” (YA tisdag 6 augusti).

”Som Carl borde veta ….” skriver gruppledare Isaksson efter att ha lagt ord i min mun – som han sedan själv svarar på. Helt surrealistiskt.

Jo visst, för Sverigedemokraterna sin egen politik – en mycket ”egen” sådan.

När Jan-Åke Isaksson ger sig i kast med att kommentera min insändare ”Bristande engagemang sänker landsbygden” (YA lördag 13 juli) så bekräftar han också partiets brister.

Såvida det inte handlar om invandring och tiggeri så saknas intresse och engagemang. Därav all plakatpolitik.

Kärnväljarna kanske inte bryr sig – snarare samtycker man, men för merparten av partiets väljare börjar tålamodet tryta.

Sverigedemokraterna har som rörelse betraktat gjort vårt land mycket gott, så det är med sorg i sinnet man tvingas bevittna hur de styrande – alltifrån partitoppen i Stockholm och ut till alla kommuner – medelst diktatoriska fasoner, omöjliggör för den förnyelse och breddning som partiet är i så stort behov av.

Carl Bengtsson

Rygla

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.