Insändare

Torsdagens nyhet bevisar att SD är det riktiga oppositionspartiet

Ystad Artikeln publicerades
När fullmäktige senare i höst ska anta budgeten finns kanske bara två förslag, SD:s och ett gemensamt från övriga partier.
När fullmäktige senare i höst ska anta budgeten finns kanske bara två förslag, SD:s och ett gemensamt från övriga partier.

Svar på Lars Toftemars ”Tydligt att Sverigedemokraterna inte vill vara öppna med sin politik” i YA 15 augusti.

Efter Lars Toftemars senaste alster i tidningen, där anklagelserna regnar som spö i backen, kan jag bara skriva ett par saker.

Den mening jag citerar avslutas inte med en punkt utan det finns ett kommatecken och efter det kommatecknet fortsätter meningen och det är fortsättningen som är viktig i detta sammanhang, alltså att det är en dimridå från er för att dölja era egna misslyckanden.

Den andra saken som jag måste påpeka är att enligt en artikel på Ystadssidan i YA 15 augusti så står det väl helt klart vilket parti som är i opposition i Ystad eftersom ditt parti ska lägga en gemensam budget med de andra och vi är det enda parti som, förutom de styrande, lägger en egen budget.

Med detta, Lars Toftemar, så anser jag att dina argument om att vi är stödparti till de styrande kan kastas i papperskorgen, och finner denna debatt för alltid avslutad.

Paul Svensson (SD)

Ystad