Insändare

Välkommen då till den bruna hörnan

Ortsdatering Artikeln publicerades

Svar på Jan-Erik Anderssons insändare i YA 9 maj. Det blir ganska komiskt att läsa insändaren. SD har blivit kallade bruna för att vi vill ha en betydligt stramare och mer ansvarsfull invandringspolitik.

Nu, när det är allt försent, påstår Jan-Erik Andersson att Socialdemokraterna vaknat. Då får jag väl välkomna dig till den bruna hörnan.

Socialdemokraterna omsvängning av migrationspolitiken vilar inte på ideologiska grunder, utan på att det snart är val. Så agerar bara maktfullkomliga partier.

Det parti som en gång sa sig stå upp för den svenska arbetaren finns det inget kvar av. Företrädare för detta parti är villiga att gå så långt så att man skriver direkta felaktigheter i tidningen medvetet. Vad tror man sig vinna på detta?

Socialdemokraterna lade fram något man kallade för vita arbeten, som vi i SD ville omförhandla så att det inte slog tillbaka mot svenska företag, alltså i förlängningen mot den svenska arbetaren. Men var S villiga att göra det?

Vi Sverigedemokrater lade fram ett förslag om att förlänga preskriptionstiden på arbetsmiljöbrott, ett LO-förslag från början. Var S villiga att stödja det?

Arbetskraftsinvandring till bristyrken har vi aldrig varit emot, däremot det Jan-Erik Andersson påstår att vi är för är vi emot.

Pensionärsskatten ville vi ta bort helt men det röstade Socialdemokraterna emot. Sen stödde vi det budgetförslag som var minst skadligt för Sverige. S som är maktfullkomlig får tolka det som de vill.

Även vår budget i Tomelilla är Jan-Erik Andersson fel ute om, den finns att läsa på vår hemsida för den som är intresserad. Att Jan-Erik Andersson inte tycker att jag är en bra politiker tar jag mest som en komplimang, jag är i första hand arbetare.

Att Sverigedemokraterna skulle kunna åstadkomma något när vi är helt utfrysta av övriga partier i Tomelilla borde till och med Jan-Erik Andersson förstå att det är svårt.

Men ganska nyligen ”stal” kommunstyrelsens ordförande en motion av oss, låt vara med att det kosta kommunen nästan tio gånger mer när man gjorde om förslaget för att inte stödja vår motion.

Det jag håller med Jan-Erik Andersson om, det är att de personer som blev folkvalda och hoppat av för Sverigedemokraterna inte tagit sitt ansvar. Det gäller för övrigt alla andra som också hoppat av. Det är ett hedersuppdrag att bli folkvald.

Precis som Hitler har Socialdemokraterna uttryckt sig arbetarvänligt, och vi ser resultatet.

Per Gustafsson

Arbetarpartiet på riktigt – SD