Kultur o Nöje

Här är Frans nya låt – lyssna på singeln här

Ystad Artikeln publicerades

På fredagen släppte Frans sin nya singel "Liar". En tårfylld ballad med en video som har spelats in i känd Ystadsmiljö.

Efter drygt ett år har Frans äntligen släppt en ny singel. På fredagen släpptes låten "Liar". Videon till låten är inspelad i känd Ystadsmiljö – Fritidsbadets omklädningsrum.

För den som vill höra Frans sjunga låten live ges en möjlighet 6 juni då har framträder på Stortorget i Ystad i samband med nationaldagsfirandet.

Så här säger Frans själv i sociala medier om sin nya låt:

”Det har blivit dags för mig att äntligen släppa ny musik men först känns det viktigt att berätta om resan hit, till vart jag befinner mig idag och varför jag tagit tid på mig att släppa nytt.

Det senaste året har varit otroligt krävande för mig, jag har haft skolan i största fokus samtidigt som allt galet kul hänt med "If I Were Sorry". Jag har inte riktigt hunnit stanna upp och reflektera över vad som hänt utan bara kört på. Kombinationen av skola och musik har krockat med varandra fler gånger än vad jag någonsin kunnat tänka mig och tvingat mig till att tänka till kring hur jag ska få allting att fungera. Med hjälp av mamma och pappa, min vän och manager Fredrik och många andra har jag på något sätt lyckats få allting att gå ihop, men det har känts tungt ibland.

I sommar tänker jag stänga in mig i studion och jobba på mitt kommande album dygnet runt och i höst kommer mitt fokus ligga helt på att gå klart skolan. I juni 2018 tar jag studenten och kan då fullfölja den musikkarriär jag påbörjat. Fram till dess kommer ni inte höra lika ofta från mig”.

Singeln "Liar" släpps idag och är skriven av Frans Jeppsson Wall, Fredrik Andersson och Michael Saxell och är producerad av Fredrik Andersson.