Kultur o Nöje

Strömstedts tar kärlekspulsen

Stockholm Artikeln publicerades
Niklas och Jenny Strömstedt leder den nya serien "Tillsammans med Strömstedts" i TV4.
Foto:Pär Bäckstrand/TV4
Niklas och Jenny Strömstedt leder den nya serien "Tillsammans med Strömstedts" i TV4.

I det nya programmet "Tillsammans med Strömstedts" hälsar makarna Jenny och Niklas Strömstedt på hos svenska kändisar för att prata om relationer och kärlek.

I serien, som startar torsdagen den 9 mars i TV4, besöker tv-paret sex svenska par för att prata om deras relationer och ta reda på hur man vårdar sin kärlek och håller passionen vid liv.

– Jag vet i alla fall vad som inte funkar i en relation eftersom jag hade övat mig på andra innan jag träffade Jenny, säger Niklas Strömstedt och skrattar.

I det första avsnittet får Sanna Lundell och Mikael Persbrandt besök och andra kändispar som delar med sig av sina erfarenheter är Lena Olin och Lasse Hallström, Felix Herngren och Clara Byström Herngren, Helena Bergström och Colin Nutley, Marie Göranzon och Jan Malmsjö samt Heidi Andersson och Björn Ferry.

I serien berättar de olika paren öppenhjärtigt om sina liv tillsammans. Niklas Strömstedt vill själv inte framstå som någon relationsexpert, men han tror sig i alla fall ha kommit något på spåret.

– Jag och Jenny har varit ihop i snart tio år och vi tycker fortfarande om att bolla saker med varandra – högt och lågt, viktigt och oviktigt. Man måste ha ett pågående samtal, då är man alltid nära, säger han och tillägger:

Grundkänslan måste vara ett slags lätthet, jag blir alltid glad när jag ser Jenny. (TT)

Fakta

"Tillsammans med Strömstedts"

Antal avsnitt: Sex.

Startdag: Torsdagen den 9 mars.

Medverkande (ej i rätt sändningsordning): Sanna Lundell och Mikael Persbrandt, Lena Olin och Lasse Hallström, Felix Herngren och Clara Byström Herngren, Helena Bergström och Colin Nutley, Marie Göranzon och Jan Malmsjö samt Heidi Andersson och Björn Ferry.

Visa mer...