Annons

Bachelor-Simon: Jag ångrar mitt val

Kärlekslyckan tog slut snabbt för båda paren som träffades genom "Bachelor". Det avslöjas i avsnittet "Efter sista rosen".
Tv • Publicerad 12 december 2019
Simon Hermansson valde Patricia Hanjikova i "Bachelor". Nu berättar han att han ångrar sitt val. Pressbild.
Simon Hermansson valde Patricia Hanjikova i "Bachelor". Nu berättar han att han ångrar sitt val. Pressbild.Foto: TV4/Cmore
Kärleksglöden avtog efter programmet, förklarar Felix Almsved. "Det var mycket som gick fel", säger han. Pressbild.
Kärleksglöden avtog efter programmet, förklarar Felix Almsved. "Det var mycket som gick fel", säger han. Pressbild.Foto: TV4/Cmore

Efter att Simon Hermansson hade valt Patricia Hanjikova och Felix Almsved Johanna Ohlsson i finalavsnittet av "Bachelor" verkade allt frid och fröjd. Men väl hemma i Sverige igen falnade kärleksglöden snabbt, berättar de.

– Det var mycket som gick fel. När vi skulle tillbringa första natten tillsammans efter valet fick vi varsitt singelrum, sedan hade produktionen bokat oss på olika plan och jag fick åka ensam hem till Sverige, berättar Felix Almsved.

Andra killar

Annons

I båda fallen hävdar både Almsved och Hermansson att de ertappat sina utvalda tjejer med att ha dejtat andra killar.

– Patricia och jag sågs ute och när vi satt i en taxi hem skulle jag slå in adressen i hennes mobil. Då såg jag att hon hade skrivit med en annan kille och ville sova hos honom. Efter det valde jag att avsluta det vi hade, säger Simon Hermansson.

Patricia Hanjikova försvarar sig i "Efter sista rosen" med att det handlar om en tioårig kompisrelation. Hon har inte velat svara på TT:s frågor. Felix Almsved fick via hennes granne reda på att Johanna Ohlsson dejtade en kille i sin klass. Han uppger att stämningen mellan dem försämrades och att Johanna slutade svara när han tillbringade en dag på Gröna Lund med en grupp tjejer som också medverkade i programmet.

– Felix åkte direkt i väg på en resa till Asien. Jag hade fått reda på att han hade skrivit ett långt meddelande på Tinder till en annan tjej i Sverige så sent som samma dag då jag fick sista rosen. När jag fick veta att han hade besökt "Bachelor"-tjejer i andra städer och höll ständig kontakt med mer än en handfull av dem valde jag att inte höra av mig något mer, säger Johanna Ohlsson.

"Snackar skit"

Stämningen mellan de två killarna är inte heller på topp. Simon Hermansson säger att produktionen har försökt få honom att framstå som en "bad boy".

– De ville verkligen vinkla det så eftersom jag har det utseendet. Sedan tror jag att de flesta har märkt att jag bara är rak och ärlig, samtidigt som jag kanske uttrycker mig lite buffligt. Men jag går åtminstone inte bakom ryggen på någon och snackar skit som Felix.

Felix Almsved får i programmet kritik för att ha visat sitt missnöje med att få gå på dejt med en tjej som han inte tyckte att han klickade med och sedan ha pratat om det när han inte trodde att kamerorna var på.

– Jag hade kunnat bete mig annorlunda och säkert bättre i vissa situationer. Simon och jag är väldigt olika och jag har inget emot honom. Han är väldigt frispråkig och jag är en sådan som tänker innan jag säger saker. Det är inget fel med det, han är härlig på sitt sätt.

Ångrar valet

När Simon Hermansson tittar tillbaka på säsongen ångrar han att han valde bort Isabella Larka i slutet.

– Att se mina dejter med Isabella ger en otroligt bra och lycklig känsla och det får jag inte när jag tittar på mina och Patricias dejter.

Annons

TT: Skulle du kunna höra av dig till Isabella för att ta upp tråden igen?

– Det är svårt när man har gjort valet framför tv-publiken. Jag har sårat henne ganska djupt, men man vet aldrig vad som händer i framtiden.

Ann Edliden/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons