Annons

Bengtsson missade träning: "Tar dag för dag"

Fotboll • Publicerad 12 november 2019
Pierre Bengtsson. Arkivbild.
Pierre Bengtsson. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Fotbollslandslagets vänsterback Pierre Bengtsson missade den första träningen inför fredagens EM-kval mot Rumänien. 31-åringen har en muskelkänning, skriver Aftonbladet.

– Pierre kör rehab och kommer inte att vara med på träningen på grund av den känning han fick i torsdagens match med FCK. Vi tar det dag för dag, säger tillförordnade presschefen Ester Kristiansson enligt tidningen.

Annons

Sedan ordinarie vänsterbacken Ludwig Augustinsson blev skadad har Pierre Bengtsson, till vardags i FC Köpenhamn, spelat de fyra senaste kvalmatcherna.

Mittfältaren Gustav Svensson, som alldeles nyligen blev MLS-mästare med sitt Seattle, ansluter till landslaget först i eftermiddag. Noterbart är även att mittbacken Pontus Jansson tvingades bryta träningen och syntes sedan med lindad fot.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons