Annons
Nyheter

Bil beskjuten under färd i Landskrona

Landskrona • Publicerad 16 november 2019
Polisen bärgar en bil med krossad sidoruta och vad som ser ut att vara skotthål i framruta, sidobackspegel och nackstöd från Tranchellsgatan i Landskrona. Bilen har blivit beskjuten med flera skott under färd i centrala Landskrona på lördagskvällen.
Polisen bärgar en bil med krossad sidoruta och vad som ser ut att vara skotthål i framruta, sidobackspegel och nackstöd från Tranchellsgatan i Landskrona. Bilen har blivit beskjuten med flera skott under färd i centrala Landskrona på lördagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

En bil har blivit beskjuten med flera skott under färd i centrala Landskrona. Polisen har lokaliserat bilen och konstaterar att det finns skador på den.

– Kriminaltekniker ska undersöka den, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist.

Annons

Det finns inga uppgifter om att någon människa skadats. Rickard Lundqvist vill inte säga hur många personer som befann sig i den beskjutna bilen.

Platsen är avspärrad för en teknisk undersökning. Polisen har även spärrat av en plats, som ligger en bit bort från där bilen besköts.

Den beskjutna bilen har tagits i beslag.

Larmet om skotten kom vid 18-tiden på lördagen.

Skotten tros ha avlossats från en annan bil. Ingen misstänkt har gripits. (TT)

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons