Annons

Edwards om flytt till Dif: "Vore trevligt"

Curtis Edwards ryktas finnas på Djurgårdens radar.
Efter Östersunds förlust på Tele2 arena medger spelaren att han inte skulle ha någonting emot en flytt till Stockholmsklubben.
Fotboll • Publicerad 26 maj 2019
Curtis Edwards kontrakt med Östersund är på utgående. Arkivbild.
Curtis Edwards kontrakt med Östersund är på utgående. Arkivbild.Foto: Per Danielsson/TT

Han spelade inte en minut i söndagens förlust borta mot Djurgården.

Trots det var Östersunds mittfältare Curtis Edwards ett hett villebråd bland journalisterna i den mixade zonen efter matchen.

Annons

Anledningen? Uppgifterna om att Djurgården ska vara intresserat av att rekrytera spelaren när kontraktet med Östersund löper ut i sommar.

– Vi har inte diskuterat någonting än, säger Edwards kortfattat när ämnet kommer på tal.

Samtidigt sticker han inte under stol med att en flytt till någon av de stora Stockholmsklubbarna är något han är positivt inställd till.

– Ja, självklart. Ända sedan jag kom till Sverige har man sett på de stora klubbarna i Stockholm, och det vore ett stort steg i min karriär. Det vore trevligt, säger Edwards.

har tidigare rapporterat att Djurgården är intresserat av engelsmannen men även Hammarby ska ha gett sig in i leken, enligt .

Edwards själv säger att han inte vet vad som händer den närmsta framtiden.

– Det är svårt att svara på vad som är möjligt just nu. Vi får se, säger han.

Pelle Strandman/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons