Annons

Fler föreställningar för "Häxorna i Eastwick"

Teater • Publicerad 14 oktober 2019
Linda Olsson, Vanna Rosenberg, Kayo och Peter Jöback spelar huvudrollerna i "Häxorna i Eastwick". Pressbild.
Linda Olsson, Vanna Rosenberg, Kayo och Peter Jöback spelar huvudrollerna i "Häxorna i Eastwick". Pressbild.Foto: Mats Bäcker

"Häxorna i Eastwick" med Peter Jöback i huvudrollen som den djävulske Darryl van Horne, förlängs till slutet av februari. Föreställningen handlar om tre kvinnor i staden Eastwick i USA, spelade av Kayo, Vanna Rosenberg och Linda Olsson, som längtar bort från sina trista liv och drömmer om den perfekte mannen, lyckligt ovetandes om de hemskheter som väntar dem efter att Darryl van Horne gör entré i deras liv.

Musikalen bygger på en roman av John Updike och filmatiserades 1987 med bland andra Jack Nicholson, Cher och Susan Sarandon i huvudrollerna. Peter Jöback spelade en mindre roll i uruppsättningen på West End i London 2000, men har nu tagit initiativet till att uppföra musikalen på svensk mark för första gången.

Uppsättningen på Cirkus i Stockholm fick bra kritik då den hade premiär 19 september och fler speldatum fogas nu till listan, med nya slutdatumet den 29 februari. Biljetter till vårens föreställningar släpps den 28 oktober.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons