Fotboll • Publicerad 22 september 2019
Marcus Berg har fått ett stopp på sin måltorka. Arkivbild.
Marcus Berg har fått ett stopp på sin måltorka. Arkivbild.Foto: Thanassis Stavrakis/AP/TT

Har det äntligen lossnat målmässigt för Marcus Berg?

Anfallaren slog till två gånger om för Krasnodar borta mot CSKA Moskva – även om det blev förlust med 2–3 i den ryska huvudstaden. Därmed har han gjort sina två första mål sedan han anslöt till den ryska ligan i somras.

Landslagsspelaren, som blev inbytt direkt efter halvtidspausen i underläge med 0–3, reducerade i den 57:e minuten till 1–3 när han efter en nickskarv på hörna tryckte in bollen vid den bortre stolpen.

Och bara tre minuter senare höll han sig framme återigen och nickade vackert in ett inlägg, stolpe in.

Bergs måltorka hade inför dagens ligamatch pågått ända sedan i våras då han senast nätade i maj för Al Ain i asiatiska Champions League.