Annons

Här är årets "Bachelor"-tjejer

En "Idol"-deltagare, ett gammalt Tinderragg och en frisör som suktar efter att klippa hockeykillen Simon Hermansson hår.
Här är årets deltagare i TV4-serien "Bachelor".
Tv • Publicerad 23 september 2019
"Bachelor" har säsongspremiär den 7 oktober. Pressbild.
"Bachelor" har säsongspremiär den 7 oktober. Pressbild.Foto: Daniel Ohlsson/TV4

24-åriga Nathalie Brydolf tog sig till en sjätteplats i "Idol" 2018 – nu är hon tillbaka i TV4 som en av årets "Bachelor"-tjejer. Det är däremot inte första gången som hon söker kärleken framför en tv-kamera, förra året medverkade hon i SVT:s "Första dejten".

I programmet syns även Johanna Ohlsson, som tidigare har matchat med Simon Hermansson på Tinder och som nu hoppas kunna ta flirten vidare. Tävlar gör även frisören Zhila Modaressi, som hoppas att få klippa Hermanssons hår, skogstjejen Emilia Strand och konståkaren Elin Göransson, som säger sig alltid ha varit svag för hockeykillar.

Sammanlagt kommer 22 tjejer att medverka i programmet – nytt för i år är att programmet har två ungkarlar. Den 29-årige Örnsköldsviksbon Simon Hermansson kommer att få konkurrens av ytterligare en person, som presenteras som "överraskningen Felix".

Sofia Sundström/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons