Ibrahimovic tvåmålsskytt i svenskmöte

Fotboll • Publicerad 18 augusti 2019
Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål mot Seattle. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål mot Seattle. Arkivbild.Foto: Ringo H.W. Chiu/AP/TT

Zlatan Ibrahimovic gjorde två mål när hans Los Angeles Galaxy ställdes mot Seattle Sounders, med svenske mittfältaren Gustav Svensson i laget, i MLS.

Galaxy fick en tung start på matchen när mittbacken Daniel Steres blev utvisad redan i den sjätte minuten. I slutet av första halvlek tog dessutom Seattle ledningen genom Raúl Ruidíaz. Ibrahimovic kunde dock kvittera före halvleken var slut. I matchminut 65 satte den svenske anfallsstjärnan 2–1 på straff.

Och matchen, som slutade 2–2, hade kunnat bli en vinst på hemmaplan för Galaxy om inte norske försvararen Jørgen Skjelvik gjort självmål i slutet av matchen efter att ha fått bollen i huvudet från egen målvakt.