Bilbrand i Tomelilla på Coops parkering

Tomelilla Artikeln publicerades

Två bilbränder i södra Skåne rapporterades in under söndagsmorgonen. När det gäller branden som härjade i Tomelilla, rörde sig om en bil på en parkering som stått parkerad en längre tid.

Strax efter klockan 04.00 på söndagsmorgonen inkommer larm till SOS om två bilbränder. En bilbrand i Veberöd, samt en bilbrand i Tomelilla centralort. Vid båda tillfällena blev bilarna helt utbrända.

Enligt inre befäl vid polisen i Ystad, David Eriksson Heia, hade bilen som brann i Tomelilla stått parkerad på Coops parkering under en längre tid.

– Vad vi vet så rör det sig om en gammal bil och vi har upprättat en anmälan om skadegörelse, säger han.

Enligt polisens presstalesperson som kommenterar händelsen på morgonkvisten, ska det inte ha funnits någon spridningsrisk.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.