Lindelöfs United föll mot West Ham

Manchester United föll tungt borta mot West Ham i Premier League-fotbollen.
Victor Nilsson Lindelöfs lag stod inte för någon imponerande insats och slutresultatet skrevs till 2–0 till hemmalaget från östra London.
Fotboll • Publicerad 22 september 2019
Manchester United förlorade mot West Ham med 0–2.
Manchester United förlorade mot West Ham med 0–2.Foto: Leila Coker/AP/TT

Den svenske mittbacken spelade hela matchen. Men varken han eller någon annan Unitedförsvarare kunde hindra ukrainaren Andrij Jarmolenko från att inleda målskyttet kort före halvtid i en annars trevande första halvlek där inget av lagen hittade riktigt rätt offensivt.

Jarmolenko var kylig när han fick bollen i motståndarnas straffområde och sköt in bollen lågt utom räckhåll för målvakten David de Gea.

Direkt efter paus hade Uniteds Juan Mata ett gyllene läge att sätta kvitteringsmålet – men spanjoren fick, trots öppet mål, inte bollen i nät.

Nästa stora möjlighet fick Harry Maguire i en tilltrasslad situation efter en hörna. Maguires skott räddades dock och några fler riktigt heta målchanser vaskade United inte fram.

I stället utökade ytterbacken Aaron Cresswell West Hams ledning till 2–0 på en otagbar frispark i det högra krysset.

Förlusten var Manchester Uniteds andra på sex matcher i ligan och innebär att laget tappar mark mot topprivalerna Liverpool och Manchester City, som ligger tio respektive fem poäng före i tabellen.