Annons

Liverpoolmittfältaren borta resten av året

Fotboll • Publicerad 29 november 2019
Fabinho ser ut att missa minst tio matcher för Liverpool på grund av skada.
Fabinho ser ut att missa minst tio matcher för Liverpool på grund av skada.Foto: Jon Supper/AP/TT

Fabinho blir borta resten av året efter den skada Liverpoolmittfältaren ådrog sig i Champions League-mötet mot Napoli tidigare i veckan.

Brasilianaren har under säsongen spelat 12 av lagets 13 Premier League-matcher men ser nu ut att missa minst tio matcher under ett späckat decemberschema, som bland annat innefattar VM för klubblag.

Annons

– Det är verkligen dåliga nyheter. Men vi är inte det enda laget som har drabbats av skador utan vi måste hitta en lösning, och det kommer vi att göra, sade tränaren Jürgen Klopp på en presskonferens inför helgens match mot Brighton.

Liverpool toppar den engelska högstaligan med sina 37 poäng efter att laget bara tappat poäng i en match (1–1 mot Manchester United). Laget är åtta poäng före tvåan Leicester och nio poäng före Manchester City, som är trea.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons