Annons
Nyheter

Man allvarligt knivskadad i Malmö

En man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.
Brott • Publicerad 13 mars 2018 • Uppdaterad 14 mars 2018
Polisen på plats vid Folkets park i Malmö där en ung man skadades i ett bråk.
Polisen på plats vid Folkets park i Malmö där en ung man skadades i ett bråk.Foto: Johan Nilsson/TT

– Han har blivit huggen i överkroppen, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen i region syd.

Mannen skadades i ett stort bråk, ett tiotal personer ska ha deltagit, i Folkets park. Han fördes därefter till sjukhus av några personer som polisen ska förhöra.

Annons

– Det har varit lite rörigt på platsen och folk har sprungit fram och tillbaka, säger Bratt.

Ingen misstänkt har gripits för knivskärningen som inträffade vid 20.30-tiden på tisdagen.

– Vi är fortfarande kvar i Folkets park och vi kommer att söka med en hund som kan spåra blod. Så får vi se om vi kan precisera en brottsplats lite närmare, säger Fredrik Bratt strax efter klockan 23.

En man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk i Folkets park i Malmö.
En man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk i Folkets park i Malmö.Foto: Johan Nilsson/TT
STAD 2018-03-13 Polis på plats vid Folkets Park i Malmö efter att en man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk. Mannen fördes till sjukhus av privatpersoner. - Vi tror att han varit i Folkets park och blivit skadad i ett bråk där, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd. Den skadade kom in till sjukhuset vid 20.30 på tisdagen. Ingen misstänkt har gripits.Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090
STAD 2018-03-13 Polis på plats vid Folkets Park i Malmö efter att en man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk. Mannen fördes till sjukhus av privatpersoner. - Vi tror att han varit i Folkets park och blivit skadad i ett bråk där, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen region Syd. Den skadade kom in till sjukhuset vid 20.30 på tisdagen. Ingen misstänkt har gripits.Foto: Johan Nilsson / TT / Kod 50090Foto: Johan Nilsson/TT
KB/TT
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons