Annons

Man befarad drunknad i Mälaren

Olycka • Publicerad 27 augusti 2019
Sjöräddningen har sökt efter en försvunnen man, bland annat med helikopter. Arkivbild.
Sjöräddningen har sökt efter en försvunnen man, bland annat med helikopter. Arkivbild.Foto: Hasse Holmberg / TT

Dykare har under tisdagen letat efter en man som försvunnit från en båt i Mälaren utanför Västerås under måndagskvällen, men mannen har fortfarande inte hittats säger polisen till TT sent på eftermiddagen.

Räddningstjänsten har hjälpt till med eftersökningen.

Annons

– Vi blev ombedda av polisen att bistå med dykare efter att hundar gjort en markering vid två ställen, men vi har inte hittat något och insatsen avslutades vid 14-tiden, säger Anders Ellow, inre befäl hos räddningstjänsten i Västerås.

Sjöräddningen fick larm efter att en båt hittats drivande på Mälaren, skriver lokala medier. Enligt fanns det personliga tillhörigheter och fiskeutrustning kvar i båten. Senare under natten kom det fram uppgifter om att en man var saknad, skriver Vestmanlands Läns Tidningar, .

Även Sjöräddningen har avslutat insatsen i och med att de bedömer att det inte finns någon chans att hitta personen vid liv.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons