Annons
Nyheter

Man dödad i ett större bråk

En man i 40-årsåldern dödades när flera personer drabbade samman i ett bråk i Kävlinge vid 18-tiden. Mannen fördes till sjukhus med stickskador, men hans liv gick inte att rädda.
Kävlinge • Publicerad 27 november 2018 • Uppdaterad 28 november 2018
Polisens kriminaltekniker arbetar innanför en avspärrning i Kävlinge efter ett mord på tisdagskvällen.
Polisens kriminaltekniker arbetar innanför en avspärrning i Kävlinge efter ett mord på tisdagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har gripits misstänkt för mord.

– Det har hållit förhör på plats och vi kommer hålla förhör med den frihetsberövade mannen, säger Anna Göransson, polisens presstalesperson, till TT.

Annons

Ett område är avspärrat och polisens tekniker undersöker platsen. Polisen arbetar med att hämta in mer information och söker även efter fler misstänkta.

– Uppgifter som vi har fått på plats tyder på att fler personer kan vara involverade i den här händelsen, så vi söker fortfarande i Kävlinge, säger Anna Göransson.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons