Annons

Misstänkt mord i Helsingborg

Brott • Publicerad 26 maj 2019
En svårt skadad man i 30-årsåldern hittades utomhus i Helsingborg under natten och avled senare på sjukhus.
En svårt skadad man i 30-årsåldern hittades utomhus i Helsingborg under natten och avled senare på sjukhus.Foto: Johan Nilsson/TT

En svårt skadad man i 30-årsåldern hittades utomhus i Helsingborg under natten och avled senare på sjukhus. Händelsen utreds som mord.

– Vid halv två anträffar vi en livlös man på marken som blöder, mannen är inte kontaktbar och fördes till akuten där han senare avled, säger Kenneth Andersson vid polisen i Helsingborg till TT.

Annons

En förundersökning om mord är inledd, och en teknisk undersökning har genomförts. Mannens lägenhet har även spärrats av och ska undersökas under dagen.

– Mannens skador på kroppen gör att vi inte kan utesluta att det har begåtts ett brott, men det finns ett antal andra parametrar som vi inte kan gå närmare in på i nuläget, säger Kenneth Andersson.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons