Annons
Nyheter

Ny flyglinje från Sturup till Helsingfors med BRA

Flygbolaget BRA startar en direktlinje till Helsingfors från Malmö Airport, Sturup.
Svedala • Publicerad 12 februari 2018
Malmö Airport.
Malmö Airport.Foto: Stig-Åke Jönsson / TT

Det skriver BRA i ett pressmeddelande. Linjen startas i samarbete med Finnair och det kommer att gå att boka resor via båda flygbolagen.

Enligt pressmeddelandet lyfter det första flyget den 16 april. Det kommer att gå ett flyg om dagen, sex dagar i veckan. Det tar 1 timme och 45 minuter att flyga till Helsingfors Vantaa Airport.

Annons

– Jag är glad att kunna erbjuda våra resenärer en direktlinje till Helsingfors. Vi har en stadig tillväxt av resenärer och destinationer och nu kan vi addera både Helsingfors och många nya spännande destinationer vidare ut i världen, säger Peter Weinhandl, flygplatschef på Malmö Airport, i pressmeddelandet.

Förhoppningen är att den nya linjen ska göra det lättare att ta sig vidare främst till olika platser i Asien.

– Denna nya flyglinje med connections till 19 destinationer i Asien ger helt nya möjligheter både för näringslivet i Skåne och för de asiatiska besökarna och är ett tydligt resultat av vårt gemensamma samarbete inom Swedish Skåne, säger Pia Rajgård Jönsson, vd för Tourism in Skåne, i pressmeddelandet.

Louise Cronholm LöfgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons