Annons
Nyheter

Ny skottlossning i Malmö

Polisen har upptäckt flera skotthål i en lägenhetsdörr till ett flerfamiljshus stadsdelen Bellevuegården i Malmö. Skotthål finns också i trapphuset.
Malmö • Publicerad 8 november 2018
Polisen har upptäckt flera förmodade skotthål i en lägenhetsdörr och ett trapphus i ett flerfamiljshus i stadsdelen Hyllie i Malmö.
Polisen har upptäckt flera förmodade skotthål i en lägenhetsdörr och ett trapphus i ett flerfamiljshus i stadsdelen Hyllie i Malmö.Foto: Johan Nilsson/TT

Händelsen rubriceras som försök till mord men ingen uppges ha skadats.

– Det finns ingen misstänkt eller gripen än. Vi är i ett tidigt skede i utredningen, säger polisens presstalesperson Rickard Lundqvist.

Annons

Upptäckten gjordes på torsdagskvällen efter att flera personer larmat om höga smällar i området.

Det fanns personer i lägenheten som besköts, enligt Lundqvist, som dock inte vill uppge hur många det rör sig om. Det finns ingen känd hotbild mot personerna.

Polisen undersöker, men kan ännu inte konstatera, eventuella samband mellan de tre olika skottlossningar som inträffat i Malmö sedan natten mot torsdag.

Platsen är avspärrad och kriminaltekniker inväntas. Polisen är på plats med stora resurser och förhör vittnen.

Under torsdagseftermiddagen skedde också en misstänkt skottlossning i Malmö.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons