Örgryte bröt Varbergs segersvit

Fotboll • Publicerad 15 maj 2019
Varbergs Astrit Seljmani försöker ta sig förbi Örgrytes försvar.
Varbergs Astrit Seljmani försöker ta sig förbi Örgrytes försvar.Foto: Jonas Lindstedt /TT

Sju raka segrar fick inte bli en åttonde i Varbergs sensationellt starka start i superettan. Oliver Stanisic i Örgryte såg till att vinstmaskinen Varberg, som kvalade sig kvar i höstas, fick nöja sig med en poäng i den åttonde omgången.

Stanisic kvitterade i början av andra halvlek Astrit Seljmanis ledningsmål från den tolfte minuten och några fler mål blev det inte.

Däremot en skada. Victor Sköld i Örgryte fick bäras ut på bår.

I och med att Mjällby lyckades vända 0–1 till 2–1 mot Trelleborg på Strandvallen är nykomlingen uppe på andra plats i tabellen, sju poäng bakom Varberg.

I kvällens tredje match spelade Frej och Brommapojkarna 1–1.