Annons

P3-profiler till "Big brothers" veckofinaler

Tv • Publicerad 20 januari 2020
Moa Wallin, Adrian Boberg, Malin Stenbäck och Helle Schunnesson blir "Big brothers" nya profiler. Pressbild.
Moa Wallin, Adrian Boberg, Malin Stenbäck och Helle Schunnesson blir "Big brothers" nya profiler. Pressbild.Foto: Jakob Dahlstrom

Från "Bachelor" och "Love Island" till "Big Brother" – Malin Stenbäck blir ny programledare för realityserien som har säsongspremiär den 10 februari. Vid sin sida får hon radioprofilen Adrian Broberg som bland annat hörts i Sveriges Radios "PP3" och "Helgen i P3".

"Malin Stenbäck är perfekt för Big Brother med sin långa erfarenhet av att leda reality-serier, brinnande engagemang och fingertoppskänsla under livesändningar. Väldigt kul med lite nya ansikten också. Jag är stolt över att vi lyckats sno åt oss de absolut skarpaste och roligaste personerna från P3", säger Joel Bendrik, exekutiv producent vid TV4, i ett pressmeddelande.

En återkommande panel dyker upp under veckofinalerna. Också dessa kända röster kommer från radions värld. Moa Wallin från "Tankesmedjan" och podden "Della Q" ska tillsammans med Helle Schunnesson från "PP3" och "Zia i P3" diskutera vad som händer i huset. Till sin hjälp kommer de att ha inbjudna gäster.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons