Pangstart när J-Södra tog andra raka

Fotboll • Publicerad 12 augusti 2019
Jönköpings Södras skyttekung Edin Hamidovic nätade i segern mot Syrianska. Arkivbild.Foto: Kicki Nilsson/TT

Tre mål på en halvlek. Det gick inte att klaga på Jönköpings Södras start i hemmamötet med Syrianska, som J-Södra vann med 3–1.

Det var lagets andra raka seger i superettanfotbollen.

Redan i den sjätte minuten tryckte högerbacken Alexander Jallow in 1–0 på straff, innan skyttekungen Edin Hamidovic utökade till 2–0 i 37:e minuten. Före paus gjorde Amir Al-Ammari också 3–0. Syrianska reducerade i 64:e, men förgäves.

Trepoängaren innebar att J-Södra lyfte från femte till fjärde plats i tabellen.