Annons

Peter Jihde aktuell med äventyrsprogram

Tv • Publicerad 17 oktober 2019
I äventyrsprogrammet "Toppar och dalar" korsar Peter Jihde och gänget Sverige från öst till väst längs polcirkeln. Pressbild.
I äventyrsprogrammet "Toppar och dalar" korsar Peter Jihde och gänget Sverige från öst till väst längs polcirkeln. Pressbild.Foto: Fredrik Broman

I äventyrsprogrammet "Toppar och dalar" beger sig Peter Jihde ut på en vildmarksfärd tillsammans med ett gäng följeslagare som alla har en sak gemensamt – diabetes.

Sportjournalisten Artur Ringart, tv-profilen Ellinor Persson med sonen Jordan Sörbom och "Paradise hotel"-profilen Fanny Lyckeke korsar tillsammans med programledaren Jihde Sverige från öst till väst längs polcirkeln.

Annons

"Våra blodsockerkurvor var som traktens topografi. Humören likaså. Ena stunden skrek vi av glädje eller skräck från en flotte mitt i en fors eller hängandes i ett rep utför ett stup. Nästa stund samlades vi för att rädda någon från ett akut blodsockerläge. Det var ett äventyr på alla sätt. Fysisk, mentalt och visuellt", säger Peter Jihde i ett pressmeddelande.

"Toppar och dalar" har premiär den 29 oktober och sänds i TV3, Viaplay, och Viafree veckorna före "Diabetesgalan", som sänds i samma kanaler, den 14 november.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons