Annons

Man död efter skottlossning i Stocksund

Brott • Publicerad 19 augusti 2019
Polis och tekniker vid avspärrning i närheten av den plats i Stocksund strax norr om Stockholm där en man påträffades efter en skottlossning på måndagskvällen. Polisen har hittat hylsor på platsen och bedriver en förundersökning angående mord.
Polis och tekniker vid avspärrning i närheten av den plats i Stocksund strax norr om Stockholm där en man påträffades efter en skottlossning på måndagskvällen. Polisen har hittat hylsor på platsen och bedriver en förundersökning angående mord.Foto: Jessica Gow/TT

En man har dött i en skottlossning i Stocksund strax norr om Stockholm. Polisen larmades till platsen klockan 20.22 efter larm om ljud som beskrevs som smällare. De påträffade då en skottskadad man.

Platsen spärrades av och ambulanspersonal och polis tog hand om den skadade mannen, som enligt uppgifter till var i 50-årsåldern, men hans liv gick inte att rädda.

Annons

– De livräddande åtgärderna avbröts på plats. Tekniker ska undersöka platsen och vi genomför dörrknackning, säger polisen presstalesperson Towe Hägg.

Polisen har satt in stora resurser: hundpatruller, Stockholmspolisens piketstyrka och polisens helikopter deltar i sökandet efter en misstänkt gärningsman. Man har hittat hylsor på platsen och bedriver en förundersökning angående mord men ingen är gripen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons