Annons

Solskjær: Pengar finns för att förstärka

Fotboll • Publicerad 17 oktober 2019
Ole Gunnar Solskjær i samspråk med sina spelare i Manchester United. Arkivbild.
Ole Gunnar Solskjær i samspråk med sina spelare i Manchester United. Arkivbild.Foto: Richard Sellers/AP/TT

Manchester United är bara två poäng från nedflyttningsplats i Premier League och det börjar ryktas om att tränaren Ole Gunnar Solskjær är på väg att få sparken.

Själv är han optimistisk inför framtiden.

Annons

– Jag är hundra procent säker på att vi har rätt struktur. Och en rekryteringsplan är på plats, säger han till Sky Sports.

Norrmannen säger att det kan bli tal om att värva när vinterfönstret öppnar.

– Pengarna finns för att förstärka i januari och jag har tittat på spelare.

United har fått kritik för att sommarens värvningar inte var särskilt lyckade. Då rekryterades Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka och Daniel James för tillsammans motsvarande 1,8 miljarder kronor.

– Det som sagts om rekryteringarna är förolämpande för alla inblandade. I somras var vi nära några värvningar men spelarna kändes inte rätt, de var inte färdiga (att gå in i startelvan).

Manchester United ligger just nu på tolfte plats, två poäng från nedflyttningsstrecket och 15 poäng bakom ligaledaren Liverpool.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons