Annons

Spice Girls återförening kan få fortsättning

Det är inte säkert att Spice Girls återföreningsturné är över. Vid avlutningsspelningen på Wembley hintade Mel B om en fortsättning.
Musik • Publicerad 17 juni 2019
Geri "Ginger Spice" Horner bad under en konsert i London om ursäkt för att hon slutade i Spice Girls 1998. Arkivbild.
Geri "Ginger Spice" Horner bad under en konsert i London om ursäkt för att hon slutade i Spice Girls 1998. Arkivbild.Foto: Joel Ryan

Spice Girls-stjärnan Geri Horner (före detta Halliwell) ångrar att hon slutade i popbandet 1998. Det berättade hon för fansen under en konsert i London.

– Jag behöver berätta något som jag borde ha sagt för länge sen, sade Geri Horner under konserten, enligt flera medier.

Annons

Hon vände sig till både fansen på plats och de övriga bandmedlemmarna och bad om ursäkt för att hon lämnade bandet för 21 år sedan.

– Förlåt. Jag är ledsen att jag slutade. Jag betedde mig som en skitunge. Det är så skönt att vara tillbaka med tjejerna jag älskar.

Geri, som har artistnamnet Ginger Spice, valde att lämna popfenomenet Spice Girls när bandet var som allra störst 1998. Hon uppgav då att hon var utmattad och behövde en paus.

Spelningen på Wembley Stadium var den sista på Spice Girls återföreningsturné, som dragit genom Storbritannien och Irland sedan den 25 maj.

Melanie Brown, även känd som Mel B eller Scary Spice, lovade dock en fortsättning:

– Vi ses i februari i Australien, ropade hon ut till publiken.

Det skulle i så fall bli första gången Spice Girls gör ett konsertframträdande på kontinenten

De första konserterna på turnén drabbades av stora ljudproblem men lördagens framträdande inför 80 000 fans på den engelska nationalarenan avlöpte utan problem.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons