Annons

"Tjockare än vatten" tillbaka med ny säsong

Tv • Publicerad 18 september 2019
"Tjockare än vatten" får en tredje säsong. Pressbild.
"Tjockare än vatten" får en tredje säsong. Pressbild.Foto: Pressbild

Dramaserien "Tjockare än vatten" får en tredje säsong. Till skillnad från de två tidigare säsongerna som har sänts i SVT, kommer den tredje enbart att finnas tillgänglig på Viaplay.

"Vi är väldigt glada över att få möjligheten att återuppta berättelsen om familjen Waldemar som verkligen uppskattats och efterfrågats av såväl publik som skådespelare", säger producenten Ceciila Norman Mardell, i ett pressmeddelande.

Annons

I den tredje säsongen är syskonen Waldemar – Lasse (Björn Bengtsson), Jonna (Aliette Opheim) och Oskar (Joel Spira) – återförenade igen på Åland, tre år efter att familjens pensionat brunnit ner. Samtidigt som de försöker göra det nya hotellet redo att säljas, uppstår nya konflikter.

Den nya säsongen består av sju avsnitt, med planerad premiär under 2020. Även de två tidigare säsongerna kommer att finnas tillgängliga på Viaplay.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons