Två bilar brann på industriområdet

Ystad Artikeln publicerades

Klockan 00.45 inkom larmet till SOS om flera bilar i brand på Öja industriområde i Ystad.

Enligt SOS Alarm var det två personbilar som har brunnit på Mässingsgatan i Ystad. Räddningstjänsten var på plats med två enheter för att släcka.

– Det brann kraftigt när vi kom på plats, säger Dennis Nilsson vid räddningstjänsten.

Hur bilarna börjat brinna är fortfarande oklart.

– Vi har varit på plats med en enhet men kan inte säga hur elden har uppstått och vi har heller inga spår, säger Magnus Wall, stationsbefäl vid Ystadspolisen.

På Mässingsgatan finns flera bilåterförsäljare och verkstad. Enligt räddningstjänsten stod dock de drabbade bilarna parkerade längs gatan, inte inne på något av företagens område. En tredje bil, som stod nära de andra två som brann, fick skador på lacken.

Polisen vill väldigt gärna ha tips från allmänheten då de ännu inte har någon misstänkt.

–Vi är väldigt intresserade om någon har information om händelsen. Även om det inte är en vanlig tid att befinna sig ute vid industriområdet vet man aldrig om någon vet något, säger Patric Nihlén, kommunpolis i Ystad.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.