Vem är mannen?

Simrishamn Artikeln publicerades
Vem är den här mannen då? Namnet är Olle Kjellström. Bilden avslöjar inte så mycket men kan någon berätta var den är tagen?
Vem är den här mannen då? Namnet är Olle Kjellström. Bilden avslöjar inte så mycket men kan någon berätta var den är tagen?

Vem är mannen på bilden?

På bilden står namnet Olle Kjellström, men vem var det? Det vill Regionmuseet veta. Den som kan placera mannen kanske även har annat att berätta om honom så att museet kan placera honom i historien om Simrishamn.

Även om bilden inte avslöjas så mycket miljö vill museet även gärna veta var den är tagen.

Fakta

Österlenminnen

I ett samarbete med arkivet på Regionmuseet i Kristianstad publicerar YA en serie äldre fotografier från Österlen.

Vet du något mer om vad som visas på bilderna – eller vill dela med dig av egna bilder eller historier – mejla oss eller kontakta personalen på Regionmuseet. Du kan också kommentera i Facebookgruppen Österlenminnen.

Ansvarig för bildurvalet är Regionmuseets Kerstin Ingelmark. Hon nås på kerstin.ingelmark@regionmuseet.se.

Postadress: Regionmuseet, Kerstin Ingelmark, Box 134, 29122 Kristianstad.

Visa mer...
Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Ystads Allehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.