Annons

Björnen nära seger i träningsderbyt mot Skurup: "Hade varit roligt att slå dom"

Sport • Publicerad 4 september 2006

Sjöbos handbollsstolthet Björnen var inte långt ifrån en miniskräll i helgens träningsmatch borta mot Skurup.

Man ledde med 24– 20 mot division 1-laget, som lyckades komma ikapp till 25– 25 (12– 10).

Annons

– Vi fick några oturliga utvisningar mot slutet och det är klart att det hade varit roligt att slå Skurup, men samtidigt var det bara en träningsmatch, sa Tony Hedin, spelande tränare i Björnen.

– Spelarna i Björnen kämpade bra men inställningen hos oss var väldigt dålig, sa hans kollega i Skurup, Kenneth Andersson.

De respektive tränarna bar på olika sorts känslor efter matchen. Tony Hedin var nöjd med både spelet och resultatet, medan Kenneth Andersson var missnöjd med det mesta.

Förutom lagets inledning som gav ett försprång på fem mål.

– Sedan blev vi för bekväma och för individuella i vårt spel. Vi pratade i paus om att inte spela så svårt, men vi fortsatte med det ändå, sa Kenneth Andersson, som tycker att laget har en bit kvar tills det håller division 1-klass.

Tony Hedin var framför allt glad över att försvarsspelet fungerade så bra, vilket gjorde att Björnen kunde göra flera "enkla" mål på kontringar. Individuellt framhöll han målvakten Christopher Ottossson och linjespelaren Anders Jönsson.

Ulf Gummesson

Skurup– Björnen 25– 25

S: Dennis Persson 6, Daniel Lind 6, Andreas Agerborn 3, Tony Persson 2, Jesper Anderson 2, Andreas Andersson 2, Patrik Nilsson 2, Henrik Andersson, Jonas Persson. B:Tony Hedin 7, Andreas Rudolfsson 3, Anders Jönsson 3, Philip Lindgren 2, Peter Lindgren 2, Alexander Mårtensson 3, Mikael Persson 2, Carl Andersson 2.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons