Annons

Carl Löfström till 2. Bundesliga?

Skilsmässan mellan Ystads IF och Carl Löfström har varit klar ett tag. Nu kommer det uppgifter om att Löfström hittat en ny klubb. De ska röra sig om Robert ”Knirr” Anderssons gamla klubb Bayer Dormagen i tyska andradivisionen.
Handboll • Publicerad 9 juni 2018
Carl Löfström i YIF–tröjan
Carl Löfström i YIF–tröjan

Det står redan klart att det inte blir någon förlängning mellan Carl Löfström och Ystads IF. Löfström har stundtals haft svårt att ta en ordinarie tröja sen han kom från Aranäs 2016, och YIF har redan en ersättare klar i tvåvägsspelaren Mario Lipovac från Kristianstad

Nu ryktas det emellertid vara klart med en ny klubb för 26–årige Löfström. Linjespelaren har varit och provspelat med den nyligen uppflyttade 2. Bundesliga–klubben Bayer Dormagen, och ett kontrakt ska enligt uppgifter ligga och vänta på en namnteckning.

Annons

Skulle Löfström skriva på är han inte den första YIF:aren att göra samma resa. Robert ”Knirr” Andersson spenderade nämligen tre år i Bayer Dormagen mellan 92–95.

Ystads Allehanda har försökt nå Carl Löfström för en kommentar.

Niclas Lindgren
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons