Division 1-3: ”Ett fall framåt”

Skurup imponerade stort i sin hemmapremiär där laget besegrade Nättraby med 6–2 efter en stark första halvlek. Sämre gick det för konkurrenten Hammenhög som föll i sin match med 1–0. Österlen FF gjorde säsongens första mål, men fick nöja sig med en poäng mot Sölvesborg.
Fotboll • Publicerad 21 april 2018

Division 1 damer

Skurup gjorde processen kort mot Nättraby i lördagens drabbning. Hemmalaget gick upp till 4–0 redan i första halvlek och kunde sen vinna med 6–2. Efteråt var det en mycket nöjd hemmatränare.

– Det var ett fall framåt sen Hammenhögmatchen. Tjejerna är väldigt aktiva och det är kul att se att vi tar kliv dit vi vill med vårt spel, sa Skurups tränare Martin Biärsjö.

Skurup-Nättraby 6–2 (4–0)

Hammenhög pressade länge Borgeby i lördagens match. Men det blev bara ett mål i matchen och det gjorde gästerna i eget mål.

Borgeby-Hammenhög 1–0 (0-0)

Division 2

Österlen gjorde säsongens första mål i matchen mot Sölvesborg. Målet betydde 1–0, men räckte bara till en poäng efter att hemmalaget kvitterat i slutminuterna.

Sölvesborg–Österlen 1-1 (0–0)

Division 3

Tomelilla gjorde en stabil insats mot förväntade topplaget Kulladal. Det skulle dock inte räcka till poäng. Gästerna gjorde matchens enda mål i 40:e minuten.

Tomelilla–Kulladal 0–1 (0-1)