Annons

IFK Ystad fortsätter satsningen: Hemvändare förstärker!

IFK Ystad fortsätter att vässa sin ligatrupp. Senaste tillskottet är en hemvändare.
Handboll • Publicerad 15 juni 2018
Oscar Hansson är tillbaka i Ystad efter utflykten i Norge.
Oscar Hansson är tillbaka i Ystad efter utflykten i Norge.

När IFK Ystad degraderades från Handbollsligan valde högernian Oscar Hansson att pröva lyckan med spel i Norge. Efter bara en säsong har Oscar valt att flytta hem till IFK Ystad igen.

23-åringen har redan börjat träna med IFK Ystad och därmed har IFK hela 21 spelare i A-truppen, det vill säga tre spelare på varje position.

Annons

– Även om vi har en stor trupp redan så tar vi emot ”Hasse” med öppna armar, säger tränaren Kenneth Andersson. Det är en väldigt allroundspelare, även om jag skulle säga att han har sina styrkor i försvaret där han med sin tuffhet är riktigt jobbig att möta. Det är också en spelare som aldrig går på halvfart, som alltid kämpar oavsett vilket moment i träningen det gäller.

Oscar Hansson:

– Jag är tacksam och glad över att få vara en del av IFK Ystad igen. Truppen ser otroligt spännande ut och jag ser fram emot att bidra med mina egenskaper för att vi tillsammans ska etablera oss i handbollsligan.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons