Annons

Källström lämnar YIF: ”Haft en bra dialog”

Den förre Ystads IF-spelaren Simon Källström bryter sitt avtal med YIF. Han har varit utlånad till Skånela IF men väljer nu att fortsätta karriären i Kungälv i stället för att återvända till YIF.
Handboll • Publicerad 22 mars 2018
Simon Källström spelar i Kungälv kommande säsong.
Simon Källström spelar i Kungälv kommande säsong.

Simon Källström har bland annat avgjort junior-SM för Ystads IF och räknades som en av de stora framtidsmännen. För att få speltid valde han att bli utlånad till allsvenska Skånela IF och har gjort bra ifrån sig. Skånela missade dock kvalet till handbollsligan med någon futtig poäng.

Simon Källström väljer nu att gå till allsvenska kollegan Kungälvs HK, i stället för att återvända till YIF.

Annons

– För Simons del har året i Skånela varit utvecklande både spelmässigt och personligen, säger Marcus Lindgren, sportsligt ansvarig i YIF.

– Simon och jag har haft en bra dialog och över tid så har vi enats om att vi bryter vårt avtal och Simon går vidare. Kanske vi i framtiden får anledning att återuppta kontakten och vi önskar Simon stort lycka till i sin fortsatta karriär, säger Lindgren.

Jan OhlssonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons