Annons

Larsson vill in i startelvan igen mot Cluj

På tisdag fortsätter Malmö FF sitt Champions League-äventyr med match mot rumänska Cluj.
Då vill ytterbacken Eric Larsson, som var avstängd mot Örebro senast, tillbaka in i startelvan.
Fotboll • Publicerad 22 juli 2018
Eric Larsson, Malmö FF.
Eric Larsson, Malmö FF.Foto: Patric Söderström/TT

Både Eric Larsson och Marcus Rosenberg var avstängda i lördagens allsvenska match borta mot Örebro. Trots detta vann MFF, efter dubbla fullträffar av Carlos Strandberg.

– Det är alltid nervöst att sitta på sidan. Först kändes det ändå som att de var lugnt. Örebro skapade inte så mycket. Men när de kvitterade i 70 matchminuten blev det lite tungt i tv-soffan, men det var skönt att vi kunde vända och ta tre poäng, säger Eric Larsson till Sydsvenskan.

Annons

I Larssons frånvaro gjorde Andreas Vindheim en bra match, även om det var han som orsakade den straff som ledde till 1–1-målet.

När det nu är Champions League och Larsson åter är tillgänglig vill han in i startelvan direkt. Men han är inte säker på att det blir så.

– Vi får se. Jag jobbar hårt varje dag och försöker göra mitt bästa hela tiden. Jag kan bara visa det för Uwe, så får han bestämma. Andreas har gjort det bra och jag har gjort det bra.

Rumänska Cluj har en spelartrupp som är värd ungefär dubbelt så mycket som MFF:s. Det blir med andra ord till att ställa in sig på en tuff match i Rumänien på torsdag, för att få med sig hem ett bra resultat till hemmamatchen.

– Vi ska gå igenom Cluj i imorgon [måndag] och se vad de är bra och dåliga på. Men en sak är i alla fall säkert, det kommer bli en tuff match. Det är alltid väldigt tuffa matcher i Europa på bortaplan. Det gör ont att spela i Europa, men det är det som är kul, säger Eric Larsson.

Peter LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons