Annons

Lunnarp steget efter Veberöd: ”Räckte inte till”

Lunnarp förlorade med klara 0–3 (0–1) mot Veberöd och efteråt hade LBK-tränaren Jimmie Andersson varken ursäkter eller undanflykter.
Fotboll/Lunnarp • Publicerad 25 maj 2018

– Nej, alltså, visst hade vi spelare borta men vi gjorde vårt bästa och vi räckte inte till. Så är det bara. Det här kommer att stå mellan Södra Sandby, Janstorp och Veberöd, spådde Andersson efter förlusten.

Agelos Demdal var tillbaks i kassen men kunde inte förhindra sydöstbekantingen Viktor Rosberg från att sätta 0–1 direkt i mål på frispark efter en kvart. Hemmalaget höll ställningen halvleken ut men efter paus spädde ett formstarkt bortalag på två gånger och Lunnarp halkar därmed ned på återkvalplats.

Annons

– Det positiva är att vi ställer upp med ett mittfält där tre av spelarna på mittfältet går i årskurs nio. Hur många division 4-lag i Sverige kan skryta med det, undrade Andersson och syftade på talangerna Emil Andersson, Hannes Hörberger och Gustav Jönsson.

Sören Simonsen
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons