Överraskningen förlänger med YIF: ”Otroligt härligt”

Handboll/Ystad Artikeln publicerades
Måns Landgren jublar över en räddning – och kanske det nya kontraktet?
Foto: Mark Hanlon
Måns Landgren jublar över en räddning – och kanske det nya kontraktet?

Målvakten Måns Landgren har förlängt sitt kontrakt med Ystads IF med tre år.

Måns Landgren har gjort stor succé i Ystads IF den här säsongen med mängder av fina inhopp, och i skrivande stund leder han handbollsligans målvaktsstatistik med 41 i räddningsprocent.

"Att få fortsätta i YIF känns otroligt härligt och inspirerande. Jag är glad över att få kunna fortsätta utvecklas i en god handbollsmiljö där klubben tror på mig och min målvaktskapacitet”, säger Måns Landgren enligt ett pressmeddelande, och fortsätter:

”Med fortsatt hård träning och få speltid på en hög nivå hoppas jag kunna fortsätta min utveckling uppåt. Att ha bildat målvaktspar med Anders har lärt mig mycket sån nu hoppas jag på en fin vårsäsong och att kunna spela inför vår härliga hemmapublik några år till framöver.”

Sportsligt ansvarige i YIF, Marcus Lindgren:

”Det känns härligt att Måns förlängt sitt avtal med oss. Måns visar prov på härligt tålamod och tar chansen när den dyker upp vilket också förhoppningsvis kommer att ta honom långt. I Måns har vi inte bara en bra målvakt, vi får också en publikfavorit som gärna bjuder på de där extra goa’ räddningarna som kan få både publik och lag att lyfta sig ett par snäpp. Det ska bli oerhört kul att få följa Måns utveckling de närmaste åren.”