Annons

Mario Lipovac lämnas ”hängande”

Ystadsderbyt innehöll en massa av allt och slutade med ett oavgjort resultat, glada YIF:are och betydligt surare IFK:are.
Det innehöll också en händelse som Twittervärlden skrattar åt idag. Den drabbade är Mario Lipovac.
Ystad • Publicerad 16 februari 2019
Anders Persson lämnar Mario Lipovac ”hängande”.
Anders Persson lämnar Mario Lipovac ”hängande”.Foto: Skärmdump/Cmore

Efter knappa 19 minuter av derbyt mellan IFK Ystad och Ystads IF stod det 10–8 till ”di röe” och IFK fick dessutom straff.

YIF:s Anders Persson räddade straffen från Christopher Schnell, och fick ett glädjeutbrott av massivt format. YIF:s linjespelare Mario Lipovac var snabbt framme hos Anders och ville ge honom en ”low-five” och göra firandet gemensamt.

Annons

Länk till twitterinlägget där klippet på Anders Persson och Mario Lipovac kan ses: https://twitter.com/gurrrraaaa/status/1096485763255017472

Anders Persson var dock allt för upptagen med att skrika och titta efter Christopher Schnell och han behandlade Mario Lipovac som om denne hade samma densitet och transparens som luft.

Lipovac ses göra en sista åtbörd för att om möjligt bli bönhörd i elfte timmen, men Anders Persson är obeveklig, och lämnar honom hängande. Lipovac löser det hela mycket snyggt genom att ge sig själv en low-five.

Genast såg internet och twitteranvändare till att dela klippet från Cmores sändning.

Mario Lipovac verkar dock inte alltför nedslagen av uppståndelsen. Så här reagerade han på Twitterinlägget med klippet:

Matchen slutade 27–27.

Peter LindgrenSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons