Nöjd Ulla Håkansson berömde tävlingen

Sport Artikeln publicerades

Var ska sleven vara om inte i grytan! När Everlövs RS i helgen arrangerade tredje upplagan av Midsommartävlingarna fanns naturligtvis rutinerade Ulla Håkansson åter på plats. ”Jag har inte missat en tävling här och tänker komma tillbaka även nästa år”, förklarade 73-åriga Ulla Håkansson

Ulla Håkansson var inte bara nöjd med sin egna insats utan var också mycket tillfreds med hela tävlingen och arrangemanget som sådant.

-Man blir väldigt väl omhändertagen av personalen här och det är en fin anläggning, nära till stall och banor. Och banorna är jättebra. Dessutom hade vi en trevlig midsommarafton här och jag blev bjuden på VIP-middag - bara en sån sak!

Men Ulla var således också nöjd med sin egna inats.

-Küren flöt på fint (Ulla blev femma) och jag blev fyra i fredags. Lördagen däremot var en katastrof då en av domarna var fullständigt upp och ner. Men det drabbade inte bara mig utan också alla de andra, menade Ulla Håkansson som gästade Everlöv upp med en relativt ny bekantskap, Richelle 2.

-Det är en ung häst som blir två år i september.

Sin ålder till trots fortsätter alltså Ulla att inte bara tävla utan också prestera bra resultat på hög nivå.

-Men just nu håller jag mig mest hemmavid. Nästa tävling för mig blir Falsterbo.

Men hon har inte gett upp tanken på att åka ut i Europa igen. Det är helt beroende på när Richelle är klar för större uppgifter.

– Kanske är hon mogen om ett år, avslutade Ulla Håkansson.