Annons

Nöjd Ulla Håkansson berömde tävlingen

Var ska sleven vara om inte i grytan! När Everlövs RS i helgen arrangerade tredje upplagan av Midsommartävlingarna fanns naturligtvis rutinerade Ulla Håkansson åter på plats. ”Jag har inte missat en tävling här och tänker komma tillbaka även nästa år”, förklarade 73-åriga Ulla Håkansson
Sport • Publicerad 27 juni 2011
Ulla Håkansson, är still going strong. Hon och unghästen Richelle 2 var med sin femteplats ytterst när att bli placerade i küren. 73-åriga Ulla Håkansson lovar att återkomma nästa år.
Ulla Håkansson, är still going strong. Hon och unghästen Richelle 2 var med sin femteplats ytterst när att bli placerade i küren. 73-åriga Ulla Håkansson lovar att återkomma nästa år.Foto: Bass Nilsson

Ulla Håkansson var inte bara nöjd med sin egna insats utan var också mycket tillfreds med hela tävlingen och arrangemanget som sådant.

-Man blir väldigt väl omhändertagen av personalen här och det är en fin anläggning, nära till stall och banor. Och banorna är jättebra. Dessutom hade vi en trevlig midsommarafton här och jag blev bjuden på VIP-middag - bara en sån sak!

Annons

Men Ulla var således också nöjd med sin egna inats.

-Küren flöt på fint (Ulla blev femma) och jag blev fyra i fredags. Lördagen däremot var en katastrof då en av domarna var fullständigt upp och ner. Men det drabbade inte bara mig utan också alla de andra, menade Ulla Håkansson som gästade Everlöv upp med en relativt ny bekantskap, Richelle 2.

-Det är en ung häst som blir två år i september.

Sin ålder till trots fortsätter alltså Ulla att inte bara tävla utan också prestera bra resultat på hög nivå.

-Men just nu håller jag mig mest hemmavid. Nästa tävling för mig blir Falsterbo.

Men hon har inte gett upp tanken på att åka ut i Europa igen. Det är helt beroende på när Richelle är klar för större uppgifter.

– Kanske är hon mogen om ett år, avslutade Ulla Håkansson.

Ann-Louise Olander
Jan Andersson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons